8/18/2010

VOITA UUSI LOOK!

Heippa hei!

Uudet tuulet puhaltavat blogissa koko viikon! Blogin lukijat saavat tästä edespäin nauttia Bläkin yhteistyöstä erilaisten palkintojen ja kilpailujen myötä.

"Tampereella sijaitseva Bläki on rento, cool, trendikäs, ja ammattiosaajien kauneusmekka. Bläkistä saa kaikki hiuksista varpaisiin: Omankynnen geelaukset sekä käsiin, että varpaisiin, hiusten värjäykset, leikkaukset, kampaukset,  suoristukset, pidennykset ja kaikki uudet, vanhat sekä tulevat hiusalan kuumimmat trendit. Tarjoamme myös meikkauksia Ja pystymme järjestämään kauneusiltoja."

  Blogissa järjestetään pitkin vuotta erilaisia kilpailuja ja palkinnot ovat huimaavia: 
lahjakortteja, tuote palkintoja ja make over palkintoja!

Syksyn ja tuoreen yhteistyön kunniaksi laitetaan mah-ta-vaa kilpailua käyntiin! Jotkut lukijat ehkä muistavatkin miten Bangkokissa asuessani vietin joka kuukausi kauneuspäivää. Nyt jollakin teistä lukijoista on mahdollista viettää kauneuspäivä Tampereella:


Yhdelle onnekkaalle laitetaan nimittäin Bläkissä tukka ja kynnet kuntoon, loppusilauksena kauneuspäivälle loihditaan voittajalle vielä upea meikki!

Kauneuspäivästä vastaa Tampereen keskustassa sijaitsevan BLÄKIn tytöt Linda, Kirsi ja Ansku. Osallistua voi ehdottomasti vaikkei Tampereella asuisikaan; mikä olisikaan mukavampi kuin kauneuspäivä Tampereella, johon voi yhdistää Ikeassa tai Ideaparkissa käynnin tai vaikkapa jonkin keikan!

Osallistua voit seuraavasti:
Vastaa näihin kysymyksiin kommenttiboksiin! 

Kerro oma, erilainen matkavinkkisi!
Oletko löytänyt ihanimman kahvilan Lontoosta, loisteliaan piknik-paikan Pariisista, värikkäimmät kalat Thaimaan pieniltä saarilta tai makeimmat muotivillitykset Milanon markkinoilta? Tai missä saa parhaimmat banaanipannukakut? Vinkkaa siis matkavinkki, jota ei matkaopaskirjoista löydä!

JA 

Perustele, miksi juuri sinun tulisi voittaa kauneuspäivä!
Miksi kaipaat muutosta ja hemmottelua? Onko tukka nähnyt parhaimmat päivänsä ja kynnet kesän jäljiltä täynnä multaa ja ruohikkoa? Haluatko muutoksen jotain tiettyä tapahtumaa varten, onko tiedossa syksyn parhaat kemut vai onko tärkeä työhaastattelu syy pistää lookki uuteen uskoon?
Miksi juuri sinun pitäisi voittaa kauneuspäivä?


* Anonyymit, muistakaa jättää nimimerkki!

VASTAUSAIKAA ON perjantaihin 17.9 klo 22.00 asti ja voittaja julkaistaan 17.9!

* Voittaja voi varata oman aikansa suoraan Bläkistä haluamalleen ajankohdalle!


Terkuin Jia ja Bläkin tytöt!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Matkustelu on valitettavasti jäänyt viime vuosina vähemmälle. Siksipä vinkkini ei niin kovin eksoottinen ole, mutta kesäiseltä Tallinnan reissulta jäi mieleen makoisa kiinalainen ruoka ravintolassa nimeltä Golden Dragon. Suosittelen lämpimästi :)

Minun pitäisi voittaa kauneuspäivä kahdesta syystä:

1) En kertakaikkiaan osaa päättää, minkälaiset hiukset minulle sopisivat. Vakkarikampaajani jäljiltä hiukseni näyttävät aina siltä-samalta-miltä-ennenkin. Kaipaisin todella kipeästi uutta näkemystä hiusteni kohtalosta.

2) En ole eläissäni käynyt ammatti-ihmisen meikattavana. Meikkaustyylini on ollut teini-iästä saakka sama. Näin kolmikymppisenä se ei välttämättä ole ollenkaan hyvä asia;) Kehtaankohan edes tunnustaa, että jopa huultenrajauskynän sävy on pysynyt kaikki nämä vuodet täysin samana :D

Mukavaa syksyä!

Kielo

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

On vaikea kertoa yksi paras matkavinkki. Kun alkaa muistelemaan tulee niin paljon hyviä juttuja mieleen.

Erityisesti mulle on kuitenkin jäänyt mieleen Mallorca. Siellä oli Alcudian lomakohteessa aivan ihana rantaravintola josta sai alkupalaksi aivan täydellisen makuista valkosipulileipää. Olin matkalla vanhempieni kanssa ja olin silloin 14-vuotias. Se on jäänyt mieleen erittäin ihanana matkakokemuksena.


Sairastuin vuonna 2008 pahaan masennukseen. Jouduin keskeyttämään insinööriopintoni. Nyt palaan takaisin kouluun innokkaana mutta jännityksellä koska täytyy osata ottaa rauhallisesti. Olisikin siis mahtavaa saada uusi look kouluun paluun kunniaksi. Tämä on mulle niin iso asia että olen voittanut sairauteni ja kykenen palaamaan kouluun. Sen kruunaisi ihana muodonmuutos päivä. Edelleen mulla on lääkitys jne että parantuisin lopullisesti. Muodonmuutos toisi myös lisää itsevarmuutta olemukseeni.

Heiheiheini kirjoitti...

UG-matkavinkki

Makeimmat muotivillitykset Milanon markkinoilta. Tosiaan. Yhden päivän Milanoon tutustuminen kannattaa aloittaa lauantaisin järjestettävältä Fiera di Sinigaglia -markkinoilta, joista löydät niin vintage-vaatteita, Coco Chanel -kopioita, makeimmat aurinkolasit ja intialaiset haaremihousut. Markkinat tarjoavat myös käytettyjä vaatteita, joita muutoin on Milanosta hankala löytää ellei pyöri ylihintaisissa Vintage-liikkeissä.

Tämän jälkeen kannattaa suunnata joko Viale Fauchén markkinoille etsimään Fendin edellisen malliston kengät yksneljäsosa hintaan tai edullisempaan makuun Isolan markkinoille pohjoiseen Milanoon. Isolalta löydät kenkiä kolmen euron hintaan - samat kengät maksavat muilla markkinoilla 15 euroa ja Anttilasta saat ne yli neljänkympin.

Pysyttele Milanon pohjoisosassa ja suuntaa matkasi Bar Tenderiin, josta syöt vatsasi kylläiseksi kahdeksan euron hintaan notkuvista aperitivo-herkuista suuren mansikkakermadrinkin kera.

Täydellä vatsalla on hyvä tutustua Atomic Barin tarjontaan. Ilmainen sisäänpääsy on harvinainen Milanossa ja kyllähän kaikki tuntevat Armanin omistavat jättikalliit klubit, mutteivät useimmiten Milanon underground-tarjontaa. Atomic Bar onnistuu kommarisisustuksellaan ja mitä erikoisemmalla paikallisella väestöllään hurmaamaan vaativankin matkaajan. Täältä se muoti saa alkunsa, tummien katujen sadetta vihmomasta baarista. Erityispojot saa bongaamalla Milanon mahtavimman baarimikon - kaksimetrinen, miehiin suuntautunut pirteä tumma mies afroineen saa hymyn huulille ja pahankin drinkin maistumaan anteeksiantavan hyvältä.


Kaipaan muutosta erityisesti kasvojeni ja kynsieni osalta. Ihonhoitovinkkejä kaivaten, tahtoisin kovasti oppia peittämään tai korjata stressin aiheuttamat jäljet ihossani. Kevään työnhakua varten voisi hyödyntää vähintääkin uuden lookin loihtimaa draivia. Opiskelijabudjetilla (lue: nollabudjetilla) ei tällaiset haaveet toteudu.

Siina kirjoitti...

Matkavinkkini:

Mietin menneitä matkoja ja mieleen jääneitä paikkoja - suloista pikku rantatavernaa Kreikassa Thassoksen saarella sinivalkoruudullisine pöytäliinoineen, ensimmäistä Thaimaan matkaa ja Similanin saarten korallihiekkarantoja - sitä levollista hetkeä, kun aalto vetäytyy, ja pienet korallinpalat helisevät herkästi kuin enkelikello. Ajattelin Pariisia, iltoja sen Latinalaiskortteleissa ja aamuja suosikkikuppilassa, jossa makea marmeladi sotki sormet ja kahvimukiin jäi tahmeita jälkiä. Pariisin tuoksua en unohda koskaan, enkä Santorinin pienten sokeripaloilta näyttävien talojen epätodellista hehkua ilta-auringossa. Sitten muistin jotain... ja päätin, että haluan kertoa nimenomaan erilaisen matkavinkin - kohteen omasta kotikaupungistani ja sen kauneimmasta elementistä - merestä.

Olen kotoisin pienestä, tuulen tuivertamasta rantakaupungista nimeltä Rauma. Raumanmeri etsii kauneudellaan vertaistaan, sen rannat ovat karun kallioiset ja saaristo kuin vanhasta sadusta kesänviettopaikkoineen. Kaikesta tästä voi päästä osalliseksi vaikkei rantahuvilaa omistaisikaan, nimittäin yhdellä saariston upeimmista paikoista, aivan avomeren äärellä sijaitsee pieni, taianomainen Kylmäpihlajan majakkasaari. Saaren vanhaan majakkaan on rakennettu hotelli, josta voi varata kuudennen kerroksen huoneen avomerinäkymällä. Keskikesän kauneimpana päivänä avomeri on epätodellisen tyyni ja tummansininen, horisontti on maalauksellinen. Aaltojen silottamilla laakeilla rantakallioilla voi unohtua kesäunelmiin ja kuvitella olevansa yksin (tai kaksin) maailmanlaidalla. Elokuun tummuvaan iltaan sen sijaan meren nostamat aallot tuovat toisenlaisen tunnelman.. Halutessaan voi majakkasaarelle lähteä vaikka ystävien kesken, pyytää hotellin isäntää lämmittämään iltasaunan ja ihailla ulappaa autuaasti kuumavesipaljussa, kuplivaa juomaa maistellen.

Tämän matkavinkin haluan jakaa - ja itsekin toteutan joka kesä matkan suolaisten vaahtopäiden huuhtomille kallioille kera hyvän seuran, piknik-huovan ja suosikkijuomien :) Ja vielä vinkkinä hääyötään suunnitteleville: unohtumaton vaihtoehto kesä- tai syyshäiden morsiusparille..!

Ja sitten kauneuspäivä-perusteluihin:

Olen aina ollut äärimmäisen arka kokeilemaan uutuusjuttuja mitä tälläytymiseen tulee - en ole esimerkiksi koskaan omistanut rakenne- tai geelikynsiä, hiustenpidennyksiä, "tekoripisiä" tai muuta vastaavaa naisellisen ihanaa glamouria! Nyt olisi erityisen hyvä sauma saada tämä tyttö koukutettua kaikkeen sellaiseen :) Plus tietysti olisi hauskaa ja jännittävää nähdä itsensä jonkun toisen (kauneusalan ammattilaisen) silmin ja päästä ihan oikeasti stailattavaksi kuin muotikuvauksiin... (siltä se nimittäin kuulostaa!)

Ja viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä perusteena - olisi aivan mieletöntä yllättää tuore aviomies häämatkan kunniaksi tällä tavalla! Olemme nimittäin lähdössä honeymoonille marraskuussa, ja matkalle olisi upeaa lähteä uudistuneena :)

Syysterveisin, Siina

Anonyymi kirjoitti...

Palasin äskettäin omatoimi matkalta Kroatian Brelasta ja matka oli kerta kaikkiaan loistava. Matkavinkkini on huoneistomme Beach side Brela jonka parvekkeelta avautuva näköala on aivan uskomaton. Näköalan kruunasi se että kahtena ensimmäisenä aamuna näimme meressä delfiineitä! Mikä voi olla parempaa kun katsella omalta parvekkeelta kaunista merta missä delfiinit uiskentelevat. Delfiineitä voi myös mennä katsomaan läheltä esim. vesiskootterilla. Merivesi oli niin kirkasta että näimme kun delfiinit sukeltelivat altamme. Aivan uskomattoman hienoa! Beach side Brelan huoneistoita ei löydy suomalaisilta matkanjärjestäjiltä joten jos halajat kyseiseen paikkaan niin varaa huone suoraan omistajalta. Huoneet ovat siistit ja edulliset (viikko 300€).

Miksikö minun tulisi voittaa kauneuspäivä: Toteutan parhaillaan melko rankkaa elämäntapamuutosta ja mikäs sen kruunaisi paremmin kun kauneuspäivä, sitten kun olen päässyt tavoitteeseeni. Tämä toimisi myös hyvänä palkintoja ja tsemppinä. Olen myös vuosia "kärsinyt" kampaajista jotka eivät uskalla toteuttaa mitään kovin rohkeita muutoksia tukkaani. Ja itse taas en osaa ideoida minulle rohkeaa mutta fiksua mallia. Jos voitan kauneuspäivän lupaan ettei rajumpikin muutos ole ainakaan minusta kiinni jos vaan tekijä uskaltaa! Siinäpä siis haastetta myös Bläkin tytöille:)

T: Maija

Päivi kirjoitti...

Matkavinkkinä Toscanan alueella ihanat pienet kylät. Ota majoitus (myös hotelleja löytyy, paikallisia majataloja jne) pienestä kylästä (eli ei aina tarvitse vuokrata taloa) ja voit jonain iltana olla keskellä kyläjuhlaa Piazzalla. Meidän Toscana reissulla tämä tapahtui peräti kahdessa kylässä. Ihmiset ovat ystävällisiä, ihania pieniä ruokakauppoja, ei turistihässäkkää, ei pakollisia kiertelyitä eri nähtävyyksissä. Maisema ja tunnelma saa varmasti rentoutumaan. Et välttämättä tarvitse autoa – junaliikenne ja bussit kulkevat hyvin kylien ja suurempien kaupunkien välillä.

Itse olen työelämässä, eli en voi perustella kauneuspäivää rahan puutteella. Viimeiseen 1.5 vuoteen on riittänyt niin ilon juhlaa kuin surun hetkiäkin monella tapaa. Nyt olisikin tarpeen hemmottelupäivä mielen virkistämiseksi ihan arkipäivään ja vinkkejä miten tehdä stailauksella arjen sujuminen helpoksi, silti näyttäen huolitellulta. Vinkkejä kaipaan eniten, miten hyödyntää hiustenpidennyksiä, mitä värjäysvaihtoehtoja ja kampauksia (kiharoita, puolikiinnityksiä) voi helposti loihtia. Kynnet kaipaavat aina pientä laittoa ja meikkivinkit ovat tervetulleita myös arkea helpottamaan. Myös jotain aivan uutta ja erilaista vinkkiä hiusmalliin tai väriin olisi kiva saada!

Päkä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...