12/02/2010

KESTOPIGMENTOINNIN HUUMASSA!

Ihanaa, sain vihdoin kulmat takaisin!
Onko teistä kukaan koskaan harkinnut kestopigmentointia ja tai jopa ottanut sen?

Bangkokissa ollessani kynnys ottaa kestopigmentointi oli hetken mielijohde, kun rusketus oli luokkaa espresso ja vaaleat kulmakarvat aiheuttivat hilpeyttä matkakumppaneissa. Seacon Squaren alakerrassa luottokauneushoitola veloitti 40euroa kahden kerran kestopigmentoinnista ja lopputulos kesti tähän syksyyn asti. Viime viikolla kävin vahvistamassa kulmat Tampereella ja mahtava fiilis, huoliteltu lookki vaikkei olisi kuin ripsaria. LOVE IT!
Ilman pigmentointia ja juuri laitetun pigmentoinnin jälkeen vuonna 2007.
Pigmentointi on muutaman päivän liian tumma, kuten kuvassa..
mutta paranee alle viikossa täysin luonnolliseksi!
olikohan se kuitenkin toi ilme, joka aiheutti huvitusta;) 
Enää en luopuisi pigmentoinneista mistään hinnasta! Ilme on freesi ilman meikkiäkin ja väsyneenäkin aamuna näyttää pirteämmältä.

TIPS:

- Kestopigmentointi kestää noin 2-3 vuotta, kun se tehdään pari kertaa peräkkäin. Kertojen välillä kannattaa olla 3vko-3kk. Sen jälkeen pigmentointi pikkuhiljaa haalenee ja uusintapigmentointi kannattaa tehdä sitten kun siltä tuntuu. Itselläni kulmat vaalenivat noin kolmessa vuodessa.

- Pigmentointi ei satu lainkaan, sillä kulmat puudutetaan puudutevoiteessa. Muutaman päivän ajan väri on reilusti tummenpi kuin parantumisen jälkeen .. mutta kaupassa kehtaa kyllä käydä ;) 
Pian ylimääräinen väri rapisee pois, kuten tatuoinnissakin ja iho palaa ennalleen. 

- Ulkomailla kannattaa tsekata, että pigmentointiväri ei ole tatuointiväriä. Haittaa ei toki ole muutoinkin kuin sävyeroissa; oikea pigmentointiväri näyttää luonnollisemmalta!

- Kilpailuta hintoja! Huimia eroja löytyy! Tampereelta tsekattaessa pelkästään vahvistuskerrat erosivat sadoilla euroilla.

- Varmistu pigmentoijan ammattitaidosta! 



Kulmakynät roskiin ja joulupukilta kannattaa toivoa kestopigmentointia! ;)


Terkuin, kulmiaan paranteleva joulutohottaja

Itse vahvistin kulmani Aliisa Myöhäsen luona, joka myös kouluttaa pigmentoijia, ja olin enemmän kuin tyytyväinen. Aliisa oli oikein mukava, supertarkka ja tietää mitä tekee.. ja hintakin oli edullinen!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...