9/01/2009

Pikainen herkkukanapasta

Kokkailin eilen töistä tullessa tämänhetkistä herkkuani - nopeaa ja suussasulavaa kanapastaa.
Kanapastani salaisuus on se, että käytän paksun kastikkeen maustamiseen dippimaustetta. Tällä kertaa käytin Caesar-dippiä, mutta myös Creamy Pepper on herkullista kastikkeessa, mikäli kaipaa hiukan mausteisempaa pastaa. Dippimausteet ovat muutenkin käteviä kastikkeen maustajia, sillä et tarvitse muita mausteita, niitä on nopea käyttää ja saat helposti kastikkeeseen "ravintola-annoksen" täyteläisen maun.

Ainekset:
300g Hunajamarinoituja broilerisuikaleita
paprikaa
maun mukaan aurinkokuivattuja tomaatteja ja fetajuustoa
1 dl Kevyt ja paksu ruokakermaa
Puoli pussillista Caesar-dippimaustetta

Pastaa

Paista kana ja paprikat (sekä halutessasi muut vihannekset).
Lisää fetat ja aurinkokuivatut tomaatit sekä kevyt ruokakerma ja dippimaustejauhe.
Sekoittele ja anna hetken hautua.
Pastat voit laittaa kiehumaan jo heti kanan paistuessa, sillä ruoan valmistus vie vain 15 minuuttia..

Ulkonäöstään huolimatta paksu ja maukas kastike maistuu täyteläiselle ja herkulliselle!



Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...